Para na parze! czyli jedzenie, miłość i miłość do jedzenia…
Catering2be to firma powstała z miłości do jedzenia… i do siebie. Czy może istnieć lepsza rekomendacja?
Czasem mówimy, że trafiliśmy sobie nawzajem „przez żołądek do serca”. Oboje cenimy jakość i uwielbiamy nowe smaki.
Stworzenie własnej marki kulinarnej było naturalnym rozwinięciem tego, co interesuje nas zawodowo i prywatnie.
W ten sposób robimy to, co kochamy, a klienci mogą przekonać się o tym przy każdym posiłku.
Dziś nasza firma to wiele wspaniałych osób w całej Polsce, ale nadal z dumą (i perfekcjonizmem!) pilnujemy każdego szczegółu — bo smak i zdrowie tkwią właśnie w szczegółach.
Ola, czyli wiedza
Dietetyczka z zamiłowania i z wykształcenia, absolwentka Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego oraz Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, przez wiele lat prowadząca własny gabinet w Warszawie.
Wie wszystko o tym, co jest dla nas dobre, a co nie bardzo, choć czasem bardzo nam to smakuje.
W Catering2Be wykorzystuje tę wiedzę w układaniu nowych diet, dzięki czemu nawet te bardzo specjalistyczne (np. Diabetic IO) potrafią zaskoczyć smakiem oraz urozmaiceniem.
Misja — zmiana nawyków żywieniowych w polskich domach. Setki klientów i klientek mówią, że to może się udać!
Piotr, czyli pasja
Przedsiębiorca, kucharz i trener kulinarny w Instytucie Sztuki Kulinarnej oraz akdemii kulinarnej Let’s Go Cook
Już jego dziadek był mistrzem gotowania — teraz wnuk zmienia tę pasję i talent w prężną markę, współtworząc i codziennie rozwijając ofertę Catering2be.
Restauracja, catering eventowy, catering lotniczy, warsztaty kulinarne, certyfikowane szkolenia międzynarodowe, dziesiątki warsztatów z wielu dziedziń gastronomii — to tylko wycinek jego ogromnego doświadczenia i osiągnięć.
W biznesowej skuteczności i właściwej organizacji każdego szczegółu firmy pomaga mu wykształcenie — Zarządzanie Firmą Europejską oraz Psychologia Sprzedaży na Akademii Leona Koźmińskiego oraz Grafika Komputerowa w Warszawskiej Wyższej Szkoły Informatyki.
Misja — przekazywać ludziom miłość do dobrego jedzenia.